AIR160

Ja, de speciale UV-C lamp slaat virussen kapot en dus ook COVID-19. Het virus wordt door de werking van de lamp als het ware kapot geslagen, zodat het zich verder niet kan verspreiden.

Ja, AIR160 heeft een CE-markering en voldoet dus aan de wetgeving van de Europese Unie. Daarnaast is de AIR160 getest door TNO op de doding van virussen en bacteriën.

De Aetaire HAF filter houdt de desinfectie kamer van AIR160 schoon. De HAF filter trekt deeltjes aan en zorgt ervoor dat ze niet verspreid worden. Meer dan andere traditionele filters.

UV-C straling is een bekend desinfectiemiddel voor lucht, oppervlakken, voorwerpen en water. Alle bacteriën en virussen die tot op heden zijn getest (waaronder verschillende coronavirussen), reageren op de desinfectie met UV-C. In laboratorium tests werd het SARS-CoV-2-virus voor 99% geïnactiveerd. In AIR160 zit de UV-C lamp van Philips.

Nee, maar daar is met een ander product wel ruimte voor. Neem contact met ons op voor de details.

De AIR160 is geschikt voor winkels, kappers, schoonheidssalons, praktijkruimtes, scholen, kantoren, banken, horeca, toiletten en transport. Maar natuurlijk ook voor thuis en specifiek voor mensen met COPD!

Bestellen en verzenden

Heel eenvoudig. Voeg het product toe aan de winkelwagen bij bol.com en vervolgens kun je daar ook afrekenen of eventueel verder winkelen voor meerdere AIR160 producten.

Als het is gelukt krijgt u per mail (via bol.com)een ontvangstbevestiging.

Per product wordt aangegeven wat de levertijd is. Na verzending ontvangt u een track en trace code waarmee u kunt zien wanneer het exact binnenkomt.